2010/02/09

speak now or forever hold your peace

Could you guys be the worlds sweetest and write perhaps your name, location, favourite pancake toppings or whatever you feel like telling me in a comment below? I know that people read this, but I have no idea who you are//Skulle ni kunna vara världens sötaste och berätta vilka ni är, vart ni bor, vad ni äter på era pannkakor eller vad som helst här nedanför? Jag ser ju att folk läser men jag har ingen aning om vilka ni är. Så kom igen nu!!!

5 kommentarer:

 1. jag är en tjej på 16 år som bor i en alldeles för tråkig stad med alldeles för mycket snö. på mina pannkakor har jag alltid sirap och kanel, en gudomlig kombination. jag kan även berätta att jag är en såndär person som vill och önskar hon vore kreativ. att kunna fota, måla eller spela gitarr står högst på önskelistan. är dock för lat för att ta tag i det, så jag får skylla mig själv att jag inte kan det antar jag... sen tar det nog stopp, det är svårt att prata om sig själv. som tur är känner du mig ganska bra så egentligen behöver du nog inte min kommentar. kram anonym men fett awesome tjej

  SvaraRadera
 2. Mellie, Australia, last night I ate a bowl full of custard with 4 choclate chip biscuits, 6 chocolate wafer sticks and 2 little nutella packs.

  woah heffer lol

  SvaraRadera
 3. VÄRLDENS COOLASTE EMELIE LÄSER DIN BLOGG OCKSÅ :)

  SvaraRadera
 4. Perhaps a bit late...but I prefer just a small bit of Maple Syrup on my pancakes...blÜberry panckakes...

  :)

  SvaraRadera